Välkomna till Golfköpingsmästaren 2024

Vecka 22 kör vi i gång Golfköpingsmästaren 2024 på Ryfors GK. Detta är en tävling för alla som är medlemmar i en Golfköpingsklubb. Spelformen för tävlingen är slaggolf.

Är du fullvärdig medlem i en Golfköpingsklubb betalar du 300+50 kr greenfee/startavgift. Spelar du på din hemmaklubb erlägger du 50 kr i startavgift innan du går ut och spelar. För övriga gäller ordinarie greenfee plus 50 kr.

Tävlingen är öppen för alla med ett klubb-hcp och vi spelar i 3-klasser. Vad gäller starttider, måndag-söndag 07.00-18.00. Du bokar din starttid själv på min golf eller i sweetspot men det måste finnas en markör i bollen. Du har möjlighet under en vecka att spela fler gånger på samma bana men måste betala för var gång.

Golfköpingsmästaren avslutas med en stor final på Ryfors GK, där de 100 bästa efter alla spelveckor gör upp om titeln. Finaldagen är gratis, vi bjuder på lunch och ett fantastiskt prisbord.

Spelschema: Ryfors GK v.22, Gränna GK v.23, Sand GC v.25, A6 GK v.26, Skinnarebo Golf & CC v.27, Götaström GK v.28, Hooks GK (parkbanan)v.29,  Wiredaholm GK v.30 och Jönköpings GK v.31. FINAL Ryfors GK v.33

Mer detaljerad information kommer längre fram, håll utkik på social medier och följ gärna golfköpingsmästaren. Vi hoppas detta ska stimulera dig som golfare att åka runt och spela på alla banorna. Vår förhoppning är att vi ska nå 5000 starter under dessa veckor