Damgolfen 2018

Till Alla Damer i Götaströms Golfklubb.

Nu kör vi igång Tisdagsgolfen för alla damer på Götaströms GK. Tisdagen den 8 maj kl. 17.00 startar det.

Alla damer/tjejer är välkomna att spela.

Vi samlas och går en trevlig golfrunda på 9 hål. Därefter träffas och dricker en kopp kaffe eller något annat. Du kan ha med sig något själv eller köpa något litet i restaurangen.

Vi har starttid är 17.00  till 18.00 och vi träffas strax innan där vi lottar ihop vem vi ska gå ihop med.

Har du inte möjlighet att vara där innan kl. 17.00 kan du kontakta någon så lottas du in i en senare boll.

Känns det tryggare att gå men någon du känner igen så säg till, så ordna vi det också.

Det kan även bli aktuellt med någon eller några små tävlingar under säsongen om någon vill anordna det.

Vi brukar köra en Running Eclectic för de tisdagar vi träffas. Information vad det är för tävlingsform finns på Götaströms GK hemsida och under tävlingsformer. Där kan man läsa mer eller förklarar vi gärna när ni kommer.  Det är frivilligt om man vill var med på detta.

Har ni några frågor eller speciella önskemål får ni gärna ringa eller SMS:a

Anneli Johansson 0732-093470.

————————————————————————————————————–

Alla damer som har möjlighet träffas varje torsdag kl 09.45 vid klubbhuset för gemensamt spel. Vi startar kl 10.00 efter Oldboys.

Välkomna!

Datum Händelse Spelform Kostnad