Lite om vad Smålandstorpet har att erbjuda dig…

Lite om vad Smålandstorpet har att erbjuda dig…
Smålandstorpet finns mitt i den småländska skogen, 20 minuter från Götaströms GK. Våra boenden är fräscha och bekväma med sköna kingsize Hildingsängar. (Det går även att ”bädda isär” till två enkelsängar.) Det finns rejäla kök i både Ladugården och Gamla Garaget.
Vi på Smålandstorpet har nischat oss mot par, affärsresenärer och de som reser på egen hand – här är alltså alla 15 år eller äldre!

Golfpaket 1 (Ladugården):

Den vackra Ladugården om 80 kvm, är från 1850-talet och renoverades under 2017. Sex meters takhöjd i kök och allrum ger en härlig rymd – och delvis synliga timmerväggar ger extra charm. Wifi, sängkläder, handdukar, innetofflor och slutstädning ingår.

I Ladugården finns ett rymligt och välutrustat lantkök med kyl/frys, spis med induktionshäll, ugn, diskmaskin samt micro, kaffebryggare och vattenkokare.  På bottenvåningen finns ett stort allrum med matsalsbord, soffa och fåtöljer samt badrum med duschhörna. En trappa upp finns sovrum med läshörna och skrivbord. Ladugården ligger en bit från huvudbyggnaden där vi bor.  Utanför boendet finns en mindre uteplats.

Kvällsmacka/middag kan beställas, dock senast dagen innan ankomst.
Smålandstorpet ligger ca 2 mil från Götaströms GK.

Pris per person i dubbelrum inkl frukost och greenfee 1245:-
Enkelrumstillägg: 350 kr/natt

Golfpaket 2 (Gamla Garaget):

Gamla Garaget ligger i samma länga som Ladugården. Boendet var från början ett traktorgarage som vi under 2020 byggde vi om till ett boende. I Gamla Garaget finns ett rymligt rum med en kingsize säng, ett rejält kök med kyl, induktionshäll och micro, kaffebryggare och vattenkokare samt ett fräscht badrum. Wifi, sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.

Gamla Garaget består av ett rum med säng, sittgrupp, kök och matplats. Badrummet är rymligt med takdusch, handdusch och klinkergolv. Det finns en upphöjning där sängen och sittgruppen är placerade, en belyst trappa leder upp till denna del. Under upphöjningen finns bra förvaringsutrymme för t ex resväskor. På respektive sida om sängen finns en mindre garderob samt sängbord.

Utanför boendet finns en mindre uteplats.

Kvällsmacka/middag kan beställas, dock senast dagen innan ankomst.
Smålandstorpet ligger ca 2 mil från Götaströms GK.

Pris per person i dubbelrum inkl frukost och greenfee 1095:-
Enkelrumstillägg: 250 kr/natt