OM TÄVLINGEN

Golfköpingsmästaren har blivit en av årets höjdpunkter för alla oss golfare i Jönköpings-området. Förra året slog vi rekord med över 6 000 starter i tävlingen, vilket innebär att vi med all sannolikhet är Sveriges största golftävling!
I rådande situation ser vi dock ingen möjlighet att kunna genomföra Golfköpingsmästaren såsom vi brukar, det vill säga en nio veckor lång tävling där de främsta spelarna kvalar in till en stor final. Anledningen är att det är svårt att lösa ett upplägg som innebär att spel, resultatrapportering, etc. sker på ett säkert sätt som är inom ramarna för de riktlinjer som Svenska Golfförbundet, Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten satt upp.

SPELREGLER

Men även om vi ställer in själva tävlingen vill vi ge alla våra medlemmar en fantastisk möjlighet att spela på alla våra nio spännande golfbanor som finns i Golfköpingsamarbetet nu när golfsuget är större än någonsin!
Vi kommer att erbjuda möjligheten att spela sällskapsgolf under sommaren på våra banor till ett förmånligt pris – 300 kronor oavsett dag och tid under nedanstående veckor. Eftersom golfintresset är så stort så dubblar vi spelmöjligheterna och erbjuder två Golfköpingsklubbar varje vecka.

SPELSCHEMA

Vecka 23 – Jönköpings GK & Hook,
 Vecka 24 – A6 GK & Gränna,
Vecka 25 – Skinnarebo & Götaström,
 Vecka 26 – Ryfors & Wiredaholm,
 Vecka 27 – Ryfors & Götaström,
 Vecka 28 – Hook & Skinnarebo,
Vecka 29 – Gränna & Wiredaholm,
Vecka 30 – Sand & Jönköpings GK,
Vecka 31 – Sand & A6 GK

Följ även Golfköpingsmästaren på Facebook (@golfköping) och Instagram (golfkoping) för mer löpande information.

För fullständig information se www.golfkopingsmastaren.com