GOLFCAMPING / STÄLLPLATS

Välkommen till Götaströms GK

Vi hälsar dig välkommen, du som kommer med husbil och husvagn till vår fina, populära och funktionella ställplats i dirkekt anslutning till klubbhuset och golfbanan. Samtliga våra 18 campingplatser är självfallet utrustade med eluttag.
10 av elplatserna är bokningsbara!

Vi erbjuder en serviceenhet med vatten, toaletter och dusch i klubbhuset. Handdukar finns att låna.
Öppettider till omklädningsrum och klubbhuset under golfsäsong är kl 07-00 – 21.00. Efter dessa tider behövs kod.
150:-/dygn  inkl. el vid greenfeespel.

250:- /dygn inkl. el. vid icke greenfeespel
Det går bra att swisha avgiften till 123-303 1143 och skriva regnummer i meddelande fältet.
det går givetvis även bra att betala i receptionen.

Ankomst skall anmälas i receptionen, eller ske dagen efter när receptionen är stängd.

Götaströms värdshusGolfpaket

Bo på Götaströms Värdshus, en drive från 1:a tee, i helt nyrenoverade rum och spela golf på Götaströms Golfklubb,

Hotell SmålandGolfpaket

Hotel Småland i Klevshult är beläget 5-10 minuters bilväg från Götaströms GK. I relaxavdelningen kan du njuta av ett härligt bastubad, eller varför inte bara koppla av i hotellets härliga miljö.

Rocksjöbadets H & RGolfpaket

Rocksjöbadets Hotell & Restaurang i Jönköping är beläget 20-25 minuters bilväg från Götaströms golfbana. Hotellet har 60 moderna och familjära rum med en fantastisk utsikt över Rocksjön.

Golf UnlimitedGolfpaket

I Jönköping, en av Sveriges bästa golfstäder, kan du unna dig en golfvistelse med det bästa av allt! Våra golfbanor bjuder på sitt eget unika golfäventyr, allt från klassiska mästerverk till moderna storheter.

SmålandstorpetGolfpaket

Lite om vad Smålandstorpet har att erbjuda dig…
Smålandstorpet finns mitt i den småländska skogen, 20 minuter från Götaströms GK. Våra boenden är fräscha och bekväma med sköna kingsize Hildingsängar. (Det går även att ”bädda isär” till två enkelsängar.) Det finns rejäla kök i både Ladugården och Gamla Garaget.
Vi på Smålandstorpet har nischat oss mot par, affärsresenärer och de som reser på egen hand – här är alltså alla 15 år eller äldre!