GOLFCAMPING / STÄLLPLATS

Välkommen till Götaströms GK

Vi hälsar dig välkommen, du som kommer med husbil och husvagn till vår fina, populära och funktionella ställplats i dirkekt anslutning till klubbhuset och golfbanan. Samtliga våra 18 campingplatser är självfallet utrustade med eluttag.
Vi erbjuder en serviceenhet med vatten, toaletter och dusch i klubbhuset. Handdukar finns att låna.
Öppettider till omklädningsrum och klubbhuset under golfsäsong är kl 07-00 – 21.00.
150:-/dygn  inkl. el vid greenfeespel.

250:- /dygn inkl. el. vid icke greenfeespel
Det går bra att swisha avgiften till 123-303 1143 och skriva regnummer i meddelande fältet.
det går givetvis även bra att betala i receptionen.

Ankomst skall anmälas i receptionen, eller ske dagen efter när receptionen är stängd.

Götaströms värdshusGolfpaket

Bo på Götaströms Värdshus, en drive från 1:a tee, i helt nyrenoverade rum och spela golf på Götaströms Golfklubb,

Hotell SmålandGolfpaket

Hotel Småland i Klevshult är beläget 5-10 minuters bilväg från Götaströms GK. I relaxavdelningen kan du njuta av ett härligt bastubad, eller varför inte bara koppla av i hotellets härliga miljö.

Rocksjöbadets H & RGolfpaket

Rocksjöbadets Hotell & Restaurang i Jönköping är beläget 20-25 minuters bilväg från Götaströms golfbana. Hotellet har 60 moderna och familjära rum med en fantastisk utsikt över Rocksjön.

Golf UnlimitedGolfpaket

I Jönköping, en av Sveriges bästa golfstäder, kan du unna dig en golfvistelse med det bästa av allt! Våra golfbanor bjuder på sitt eget unika golfäventyr, allt från klassiska mästerverk till moderna storheter.