Söndagsgolf 2020

Spelperiod:     5 april – 27 sep (22 omgångar).
Finalen spelas: Söndagen 3:e oktober.  Lunch ingår

Spelform:         Slaggolf
Startavgift:      60:- / tillfälle (Gästspelare får deltaga mot tävlingsgreenfee+startavgift)
A-klass:             +4,0-16,9
B-klass:             17,0-36,0

Datum för första omgången kan ändras om banan öppnar upp med ordinarie greener innan 5:e april.
Information om tidigare startdatum informeras via klubbens hemsida och ett utskick via mail.

För att deltaga vid finalspel, krävs det att man varit med vid 8 st tillfällen.
Man har även möjlighet att köpa sig in till finalen om man inte deltagit vid 8 st tillfällen, då får man betala startavgift för antal tillfällen man har kvar upp till 8 gånger.
Spelare som ej har officiellt handicap (36,0) får deltaga men spelar på hcp 36,0.
Användande av golfbil så gäller samma regler som vid övriga klubbtävlingar.

Löpande tävling under perioden 5:e april – 27:e september är en tävling där man får räkna sina 8 bästa resultat. Särskiljning vid lika slutresultat är spelhandicapet som man hade vid första registrerade ronden.

Söndagsgolfens Snittscoore 2020
Placering: Namn: Summa 8 bästa Snittscoore 8 bästa Erhållna slag