Anmäl Dig till en nybörjarkurs!Nybörjarkurs 2020

Priset är 3400kr inkl medlemskap 2020. Nybörjarkursen är en möjlig aktivitet för friskvårdsbidraget.
Nästa kurs startar i början av april 2020.
Anmälan görs till info@gotastromsgk.se.

Grundutbildningen består av praktisk träning och viss teoretisk utbildning. Praktikträningen innefattat alla grundläggande delar av golfspelet och teoriutbildningen inriktas på golfvett och golfregler. Har du möjligheter så kan du på egen hand också ta hjälp av ett webbaserat dataprogram. Kurserna genomförs i grupper om max 5 personer men det finns även möjlighet att gå en privatkurs.

Vår golftränare  handhar den praktiska utbildningen. Mellan de fyra lektionstillfällena med vår tränare, får du gå ut på banan med en fadder eller en golfkompis för att träna. Tillsammans hjälper dom dig snabbt fram till ”Grönt Kort”, som tillsammans med ett medlemskap i Götaströms GK ger dig möjlighet att träna vidare på egen hand eller tillsammans med dina golfvänner.

Utrustning:

Under utbildningstiden får du låna klubbor och gratis använda våra rangebollar under lektionstid och när du tränar på egen hand mellan lektionstillfällena. I det pris du betalar för nybörjarkursen ingår också kursmaterial i form av en regel- och instruktionsbok och ett webb-baserat dataprogram (som du använder om du har möjligheter).

Du kan altid kontakta oss direkt i fall du har frågor

Priser 2020Anmäl Dig till Kansliet 0370-76490 eller info@gotastromsgk.se

Senior (dvs över 21 år)
Pris: 1700:- Nybörjarkurs
Pris: 3400:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2020!

Junior 1, 13-16 år (födda 2007-2004)
Pris: 895:- Nybörjarkurs
Pris: 1795:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2020!

Junior 2, 17-21 år (födda 2001-1999)
Pris: 1195:- Nybörjarkurs
Pris: 2195:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2020!

För mer information ber vi Dig kontakta kansliet.