Anmäl Dig till en nybörjarkurs!Nybörjarkurs 2019

Välkommen med anmälan till kansliet på tel 0370-76490 eller info@gotastromsgk.se
Ge bort en nybörjarkurs och medlemskap i julklapp! Priset är 3200kr inkl medlemskap 2019 Nybörjarkursen är en möjlig aktivitet för friskvårdsbidraget.

Grundutbildningen består av praktisk träning och viss teoretisk utbildning. Praktikträningen innefattat alla grundläggande delar av golfspelet och teoriutbildningen inriktas på golfvett och golfregler. Har du möjligheter så kan du på egen hand också ta hjälp av ett webbaserat dataprogram. Kurserna genomförs i grupper om max 5 personer men det finns även möjlighet att gå en privatkurs.

Vår golftränare  handhar den praktiska utbildningen. Mellan de fyra lektionstillfällena med vår tränare, får du gå ut på banan med en fadder eller en golfkompis för att träna. Tillsammans hjälper dom dig snabbt fram till ”Grönt Kort”, som tillsammans med ett medlemskap i Götaströms GK ger dig möjlighet att träna vidare på egen hand eller tillsammans med dina golfvänner.

Utrustning:

Under utbildningstiden får du låna klubbor och gratis använda våra rangebollar under lektionstid och när du tränar på egen hand mellan lektionstillfällena. I det pris du betalar för nybörjarkursen ingår också kursmaterial i form av en regel- och instruktionsbok och ett webb-baserat dataprogram (som du använder om du har möjligheter).

Du kan altid kontakta oss direkt i fall du har frågor

Priser 2019Anmäl Dig snarast till Kansliet 0370-76490 eller per mail info@gotastromsgk.se

Senior (dvs över 21 år)
Pris: 1500:- Nybörjarkurs
Pris: 3200:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2019!

Junior 1, 13-16 år (födda 2006-2003)
Pris: 695:- Nybörjarkurs
Pris: 1595:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2019!

Junior 2, 17-21 år (födda 2002-1998)
Pris: 995:- Nybörjarkurs
Pris: 1995:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2019!

För mer information ber vi Dig kontakta kansliet.