Vecka 17

MÅNDAG:

  • Pytt i panna med stekt ägg
  • Falukorvsstubbe med potatismos och gurkröra

TISDAG:

  • Stekt fläsk med löksås och lingonsylt alternativ bruna bönor
  • Strimlad kassler i krämig champinjon & paprikagryta med ris

ONSDAG:

    • Sprödbakad torsk med remouladsås och kokt potatis
    • Biff a la Lindström med skysås och kokt potatis samt lingonsylt

TORSDAG:

  • Viltskavsgryta med Västerbottenpotatismos och lingon
  • Köttbullar med gräddsås och kokt potatis samt lingon

FREDAG:

  • Pocherad fisk med vitvinsås samt kokt potatis
  • Benfri kotlett med kokt potatis och gräddsås samt rödkål 

    Helgmeny:

    • Panerad fisk med potatismos och citrondillsås

    Plommonspäckad skinkstek med gräddsås och kokt potatis    

Veckans vegetariska:

    • Qournfärssås med pastaVeckans sallad:
  • Kycklingsallad med örtaioli

Dagens lunch serveras måndag-fredag 11:00-15:00 (99:-)
Inklusive måltidsdryck, sallad, soppa, bröd samt kaffe

VÄLKOMMEN TILL GOLFRESTAURANGEN

Sedan förra året har vi vidareutvecklat vårt samarbete med intilliggande värdshus, denna gång med hotell- och restaurangföretaget Tre Liljor.

  • Varje dag under golfsäsongen 2018 kommer det i vår golfrestaurang att finnas ett rikt utbud av smörgåsar, kaffe, glass, dricka mm
  • Under tävlingsdagar kommer lagad mat att serveras
  • Vid förbeställning av mat till större sällskap, kontakta kansliet på tele 0370-76490

ERBJUDANDE TILL VÅRA MEDLEMMAR

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris

ERBJUDANDE TILL VÅRA GREENFEE-GÄSTER

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris för ”dagens rätt” och ”Helgmeny” mot uppvisande av kvitto för betald greenfee.