NYHET!

Vi får snart en världsunik nyhet till oss!!

Vi på Götaströms GK har som en av sju klubbar i landet fått möjligheten att ansluta oss till en helt ny tjänst för golfen. Den handlar om att göra golfen mer flexibel och tillgänglig för fler, med fördelar både för er som spelare och för klubben.

Vi kommer under 2021 samarbeta med Grön Golf. De tillhandahåller en fordonstjänst där ni smidigt kan hyra en trehjulig elscoooter anpassad för golfbanan.

Tjänsten är anpassad för alla åldrar och väldigt enkel att använda – när du har begränsat med tid eller om du har svårt att promenera längs banan. Eller bara som ett kul inslag i din golf. Du hyr den smidigt med din telefon.

1. Ladda ner Grön appen från Appstore eller Google play
  2. Registrera din profil och koppla ett betalkort
  3. Scanna scooterns QR-kod, och scootern startas
  4. Hyran avslutas automatiskt när du ställer tillbaka scootern vid ladd stationen och pluggar i ladd kabeln från stationen.

Registrera dig enligt steg 1 och 2 redan idag så är du förberedd när du är på banan.

Scootern betalas per timma och hyran kan när som helst avbrytas. Att checka ut scootern kostar 40 kr och därefter 15 kr/h. Hyran debiteras per påbörjad timma.

Scootern kommer stå tillgänglig från tidig morgon till sen kväll. På lugna tider kommer den möjliggöra en 18-hålsrunda under 3 h för en 2-boll.

Följ Grön Golf i deras Sociala medier för uppdaterad information och för att ställa frågor. De kommer sedan ha en representant på plats flera gånger i veckan under sommaren.

Vi ser fram emot att inom kort kunna erbjuda er Grön Golfs scootertjänst och de fördelar den för med sig. Dessutom får klubben kickback på scooterhyrorna.

Götaströms Golfklubb                                                                                               samarbete med Grön Golf

info@grongolf.com
Instagram: @grongolfscooter