Köp Golfhäftet hos Götaströms GK!

Med Golfhäftet 2022 kan du spela över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Priset är endast 495 kr vilket innebär att du redan efter 2-3 rundor har sparat in kostnaden för Golfhäftet. Det finns även Golfhäftet PLUS som kostar 694:- (alternativt kan du uppgradera ditt vanliga Golfhäfte för 199:-) och ger dig möjlighet att spela flera rundor på samma bana med reducerad greenfee. Observera att det kan finnas begränsningar i starttider med Golfhäftet Plus.

Många av våra kunder använder Golfhäftet för att planera sitt golfspel, resor och weekends. Vår målsättning är att du ska få ut mer av din golf och få många nya golfupplevelser!

Vad är Golfhäftet och hur fungerar det?

Golfhäftet 2022 är ett samarbete mellan Golfhäftet i Sverige AB och anslutna golfklubbar i syfte att marknadsföra och öka greenfeespelandet. Golfhäftet ger Er som innehavare rätt att spela över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Innan ni utnyttjar Golfhäftet kontrollera på respektive golfklubbs sida att rabatten gäller för den aktuella dagen. I övrigt gäller ordinarie bokningsregler. Du har rätt att spela varje bana en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren.

Vilka golfklubbar medverkar i Golfhäftet

I Golfhäftet 2022 medverkar över 900 golfklubbar. Vilka dessa klubbar är hittar du enkelt på sidan >>> länk till Golfbanor.
Där kan du söka efter klubbar utifrån ett golfdistrikt eller efter en enskild klubb på namnet.