Anmälan till Golfhäftet Trophy!

Anmäl dig och en tävlingspartner till denna roliga Greensometävling!
Speldag lördag 15 augusti!

Det kommer att vara ett välfyllt prisbord värde 20.000kr där vinnarna av tävlingen får spela den prestigefyllda finalen på Bro Hof Slott GC.
I priset inår finalplats på Bro Hof Slott GC, 1 hotellövernattning på Choise Hotell, transfer till banan och lunch i slottet!

Information

Öppen tävling för alla födda 2002 eller tidigare (yngre spelare får spela tillsammans med målsman) 2-mannalag, greensome, poängbogey, 6 utslag per spelare ( 6 valfria). Reducerat spelhandicap, 40% hcp av spelaren med högst hcp och 60% hcp av spelaren med lägst hcp.
Tävlingsavgift 150 kr för innehavare av Golfhäftet och övriga 200 kr, rJ Ej medlem i Götaströms GK betalar greenfeeavgift 200 kr. Alla spelare som deltar erhåller ett fint startkit!
Löpande start från kl 08.00, undvik samlingar kring klubbhuset
ANMÄLAN OMGÅENDE! Dock senast Torsdag 13 aug kl 15.00

Läs mer om tävlingen på www.golfhaftet.com/sv/trophy/

Välkommen till Golfhäftet Trophy och Götaströms Golfklubb!