Anmälan till Golfhäftet Trophy!

Anmäl dig och en tävlingspartner till denna roliga greensometävling!
Lördag 18 maj kl 09.30!

Det kommer att vara ett välfyllt prisbord värde 20.000kr där vinnarna av tävlingen får spela den prestigefyllda finalen på Bro Hof Slott GC.
I priset inår finalplats på Bro Hof Slott GC, 1 hotellövernattning på Choise Hotell, transfer till banan och lunch i slottet!

Information

Öppen tävling för alla födda 2001 eller tidigare (yngre spelare får spela tillsammans med målsman) 2-mannalag, greensome, poängbogey, 6 utslag per spelare ( 6 valfria). Reducerat spelhandicap, 40% hcp av spelaren med högst hcp och 60% hcp av spelaren med lägst hcp.
Tävlingsavgift 150 kr för innehavare av Golfhäftet och övriga 200 kr, rJ Ej medlem i Götaströms GK betalar greenfeeavgift 170 kr. Alla spelare som deltar erhåller ett fint startkit!
Shotgunstart 09.30, Information 09.00!
Anmälan OMGÅENDE! Dock senast fredagen 17 maj kl 12.00

Läs mer om tävlingen på www.golfhaftet.com/sv/trophy/

Välkommen till Golfhäftet Trophy och Götaströms Golfklubb!