Årets söndagsgolf spelas i 2 klasser.A-klass HCP 0-18,4 & B-klass HCP 18,5-36,0

Spelform slaggolf

Veckopriser varje vecka i form av presentkort i Golfstore

Alla är välkomna att spela söndagsgolfen. Man får spela med vem man vill under hela söndagen. Innan spel skriver man in sig på listan i kansliet och betalar 50kr. Man måste vara minst 2 i bollen som spelar söndagsgolf. Gäst till medlem i Götaströms GK får spela söndagsgolfen mot en avgift på 170kr (greenfee) samt 50 kr i startavgift. Kravet är att gästen spelar med medlem i Götaströms GK samt att även medlemmen spelar söndagsgolf.
Efter rundan lämnar man in sitt scorekort för registrering.

Varje söndag kl 14.00 kommer det att finnas några tider bokade för de som inte har någon att spela med. Då är vi några stycken som samlas och lottar bollarna, det är bara att hänga på.

Finalspel:

Du som spelat 8 gånger äger rätt att delta i finalen som spelas den 30 september. Finalen är en heldag med frukost innan rundan och middag och prisutdelning efter spelet.

Spelperioden är 30/4 – 24/9, sammanlagt 22 söndagar.

Söndagsgolfen  RUNNING ECLECTIC 2017

Startavgift: 100:- som är en engångsavgift, betalas i Samband med startavgift för deltagande i söndagsgolf..

Söndagsgolfens RUNNING ECLECTIC 2017 är endast till för medlemmar i GÖTASTRÖMS GK.

Man måste ha erlagt startavgift för söndagsgolf aktuell söndag för att kunna fylla i ett resultat.

Söndagsgolfens RUNNING ECLECTIC 2017 spelas ENDAST på söndagar under perioden 30/4-2017 – 24/9-2017.
Ifyllnad av hål sker direkt (samma dag) efter avslutad rond, det går alltså inte fylla i ett resultat i efterhand.

Bruttoresultat på hål är det resultat man fyller i på tavlan. Och detta signeras genom sin markörs golf-id.

Totalsegrare utses på Söndagsgolfens final.

Totalscooren är spelarens totala bruttoscoore minus exakt HCP vid ifyllnad (låsning) av sista hål/hålen.

Lycka till!!!

Eclectic betyder att välja ut. I det här fallet väljer vi ut våra bästa resultat på varje hål och för upp detta på en lista Hos tävlingsledningen.
Segrar gör den som får det lägsta NETTO totalresultatet.

SPELET

Tiden för en running eclectic kan variera, men inte sällan löper tävlingen över större delen av golfsäsongen.

Du har ett stort antal tävlingstillfällen att prestera bästa tänkbara resultat på varje hål.

I vissa fall kan förutsättningarna för en running eclectic ha den begränsningen att när du har fört upp ett resultat på ett hål, så kan det inte ändras längre fram på säsongen.

Detta är raffinerat och leder vanligtvis till att du vid tävlingens skymning finner dig stående med ett antal hål som du hade hoppats göra birdie på, men nu är glad att få föra in par på.