MATSEDEL VECKA. 26

MÅNDAG:

Stekt strömming med potatismos och skirat smör..
Korvstroganoff med ris.

TISDAG:

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Krämig kycklingpasta med paprika och champinjoner.

ONSDAG:

Panerad sspätta med dansk remouladsås och kokt potatis..
Cajunkryddat kycklingfilé med rostad potatis och örtaoli

TORSDAG:

Pannbiff med stekt lök och rödvinssky.
Portvinsdoftande nötköttsgryta.

FREDAG:

Kyckling Gordon Bleu med stekt potatis och rödvinssky.

HELGMENY:

Bearnaisegratinrad Fläskfilé med kokt potatis och gelé..

Veckans vegetariska: Ratatouille med selleristicks och aioli.

Veckans sallad: Räksallad
.


Dagens lunch serveras måndag-fredag 11:00-15:00 (99:-)
Inklusive måltidsdryck, sallad, soppa, bröd samt kaffe

VÄLKOMMEN TILL GOLFRESTAURANGEN

Sedan förra året har vi vidareutvecklat vårt samarbete med intilliggande värdshus, denna gång med hotell- och restaurangföretaget Tre Liljor.

  • Varje dag under golfsäsongen 2017 kommer det i vår golfrestaurang att finnas ett rikt utbud av smörgåsar, kaffe, glass, dricka mm
  • Under tävlingsdagar kommer lagad mat att serveras
  • Vid förbeställning av mat till större sällskap, kontakta kansliet på tele 0370-76490

ERBJUDANDE TILL VÅRA MEDLEMMAR

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris

ERBJUDANDE TILL VÅRA GREENFEE-GÄSTER

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris för ”dagens rätt” och ”Helgmeny” mot uppvisande av kvitto för betald greenfee.