MATSEDEL VECKA. 34

MÅNDAG:

Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis.
Gräddstuvad pytt i panna med ägg och rödbetor..

TISDAG:

Vaggeryds isterband med dillstuvad potatis och rödbetor.
Lasagne

ONSDAG:

Ugnsstekt laxfilé med dijonaise samt kokt färskpotatis
Bouef bourguignon med kokt potatis och inlagd gurka

Torsdag:

Baconfylld köttfärslimpa med rödvinssky och kokt potatis
Pankopanerad kyckling med stekt potatis och limeaioli

FREDAG:

Kyckling cordon bleu med madeirasås och ärtor samt klyftpotatis   

HELGMENY:

Örtkryddad fläskfilé med kantarellsås och kokt potatis

 Veckans vegetariska: Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg och rödbetor  


Veckans sallad: Cesarallad


Dagens lunch serveras måndag-fredag 11:00-15:00 (99:-)
Inklusive måltidsdryck, sallad, soppa, bröd samt kaffe

VÄLKOMMEN TILL GOLFRESTAURANGEN

Sedan förra året har vi vidareutvecklat vårt samarbete med intilliggande värdshus, denna gång med hotell- och restaurangföretaget Tre Liljor.

  • Varje dag under golfsäsongen 2017 kommer det i vår golfrestaurang att finnas ett rikt utbud av smörgåsar, kaffe, glass, dricka mm
  • Under tävlingsdagar kommer lagad mat att serveras
  • Vid förbeställning av mat till större sällskap, kontakta kansliet på tele 0370-76490

ERBJUDANDE TILL VÅRA MEDLEMMAR

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris

ERBJUDANDE TILL VÅRA GREENFEE-GÄSTER

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris för ”dagens rätt” och ”Helgmeny” mot uppvisande av kvitto för betald greenfee.