MATSEDEL VECKA. 51

MÅNDAG:

Skagengratinerad laxfilé med kokt potatis och vitvinsås samt citron
Strimlad kyckling i krämig ananas & currygryta serveras med ris
    

TISDAG:

Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor samt kokt potatis och lingonsylt
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och senap
                                                                               

ONSDAG:

Jambalaya med kall currysås
Bouef Bourgignon med kokt potatis och inlagd gurka
   

Torsdag:

Husets ärtsoppa med nygräddade pannkakor samt sylt & grädde
Pannbiff med stekt lök och kokt potatis samt gräddsås och lingonsylt
      

Fredag

Pocherad torsk med äggsås och kokt potatis samt citron
Revbenspjäll serveras med ris och barbecuesås
     

      HELGMENY:

Sprödbakad torskfilé med dillslungad potatis och citronsås
Schnitzel med stekt potatis och rödvinssås samt ärtor    
        

 Veckans vegetariska:
Potatis & purjolökssoppa   

 


Veckans sallad: 
Baconsallad med oreganosallad

 

Dagens lunch serveras måndag-fredag 11:00-15:00 (99:-)
Inklusive måltidsdryck, sallad, bröd samt kaffe

VÄLKOMMEN TILL GOLFRESTAURANGEN

Sedan förra året har vi vidareutvecklat vårt samarbete med intilliggande värdshus, denna gång med hotell- och restaurangföretaget Tre Liljor.

  • Varje dag under golfsäsongen 2017 kommer det i vår golfrestaurang att finnas ett rikt utbud av smörgåsar, kaffe, glass, dricka mm
  • Under tävlingsdagar kommer lagad mat att serveras
  • Vid förbeställning av mat till större sällskap, kontakta kansliet på tele 0370-76490

ERBJUDANDE TILL VÅRA MEDLEMMAR

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris

ERBJUDANDE TILL VÅRA GREENFEE-GÄSTER

På värdhuset äter du varje dag med 20% rabatt på ordinarie pris för ”dagens rätt” och ”Helgmeny” mot uppvisande av kvitto för betald greenfee.