Nybörjarkurs

Nybörjarkurs 2017 (Grönt kort)

Anmäl Dig till en nybörjarkurs!

Nästa kurs startar söndagen den 2 april kl 15.00!!
Välkommen med anmälan till kansliet på tel 0370-76490 eller info@gotastromsgk.se

Grundutbildningen består av praktisk träning och viss teoretisk utbildning. Praktikträningen innefattat alla grundläggande delar av golfspelet och teoriutbildningen inriktas på golfvett och golfregler. Har du möjligheter så kan du på egen hand också ta hjälp av ett webbaserat dataprogram. Kurserna genomförs i grupper om max 5 personer men det finns även möjlighet att gå en privatkurs.

Vår golfinstruktör (PRO) Madelen handhar den praktiska utbildningen. Mellan de fyra lektionstillfällena med Madelen, får du gå ut på banan med en fadder eller en golfkompis för att träna. Tillsammans hjälper dom dig snabbt fram till ”Grönt Kort”, som tillsammans med ett medlemskap i Götaströms GK ger dig möjlighet att träna vidare på egen hand eller tillsammans med dina golfvänner.

Utrustning:

Under utbildningstiden får du låna klubbor och gratis använda våra rangebollar under lektionstid och när du tränar på egen hand mellan lektionstillfällena. I det pris du betalar för nybörjarkursen ingår också kursmaterial i form av en regel- och instruktionsbok och ett webb-baserat dataprogram (som du använder om du har möjligheter).

Priser 2017

Senior (dvs över 21 år)
Pris: 1500:- Nybörjarkurs
Pris: 3200:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2017!

Junior 1, 13-16 år (födda 2004-2001)
Pris: 695:- Nybörjarkurs
Pris: 1595:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2017!

Junior 2, 17-21 år (födda 2000-1996)
Pris: 995:- Nybörjarkurs
Pris: 1995:- Nybörjarkurs samt medlemskap på Götaströms GK 2017!

För mer information ber vi Dig kontakta kansliet.

Anmäl Dig snarast till Kansliet 0370-76490 eller per mail info@gotastromsgk.se

Skapad av Pontus Johansson