Välkommen till Götaströms GK, spelbar i alla väder!

Greenfee 2018

Helg: 100:-

Greenfee överenskommelser 2017

A – Golfköping:

Götaströms GK är en del av Golfköping tillsammans med följande klubbar:

A6 GK, Gränna GK, Hooks GK, Jönköpings GK, Ryfors GK, Skinnarebo GK  och Wiredaholms GK. Vi har en överenskommelse om att spela på varandras banor med en rabatterad greenfee enligt följande:

OBS!
Det är endast de medlemmar som är fullbetalande på sin hemmabana som kan utnyttja rabatten.

B – Skinnarebo GK:

Lördag, söndag, helgdag och helgdagsafton efter kl. 15.00

OBS!  Rabatten gäller för alla medlemsformer i våra båda klubbar.

C – Hooks GK:

• månd-torsd + fram till kl. 12.00 på fredagar kostar greenfee på Hook 240:-. Efter kl. 12.00 på fredagar kostar den 300:-. Under lörd-sönd och övrig helg fram till 15.00 kostar greenfee 400:-. Efter kl. 15.00 kostar den 240:-
  • månd-fred kostar greenfee på Götaström 230:-. Under lörd-sönd och övrig helg fram till kl. 15.00 kostar den 320:-. Efter kl. 15.00 kostar den 240:-
  • Äldre juniorer – 18 t.o.m. 21 år – betalar 150:- under vardagar och 200:- under lörd-sönd och övrig helg.
  • Juniorer t.o.m. 17 år spelar gratis.
  • Startavgift 100:- och tävlingsgreenfee 100:- betalas vid deltagande på varandras klubbtävlingar

OBS! Det är endast de medlemmar som är fullbetalande på sin hemmabana som kan utnyttja rabatten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

D – Eksjö GK, Isabergs GK, Lanna GK och Nässjö GK:

Götaströms GK har med dessa klubbar en överenskommelse om att spela på varandras banor med en rabatterad greenfee enligt följande:

150:- rabatt på ordinarie greenfee.

Rabatten gäller endast under följande tider:’

E – Reftele GK och Tönnersjö GK

240:- alla dagar i veckan och oavsett tid på dagen

F – övriga klubbar